Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Výstavba sportovní haly Dačice
Odesílatel Martin Šťastný
Organizace odesílatele Město Dačice [IČO: 00246476]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 05.01.2017 07:49:58
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace č. 2

Zadavatel obdržel dne 2. 1. 2017 v rámci veřejné zakázky Výstavba sportovní haly Dačice následující dotazy:


1) - Jaké podklady kromě přiložené studie k lokalitě výstavby existují – jedná se nám hlavně o zaměření lokality – výškopis a polohopis, nebo i zajištění tohoto podkladu je součástí prací uchazeče.


2) - Existuje v rámci studie situace stavby s umístěním haly na pozemku, umístění parkoviště, včetně jeho napojení na dopravní infrastrukturu nebo je tento návrh součástí prací uchazeče.


3) - Jsou vypořádány autorská práva ke studii mezi zadavatelem a zpracovatelem studie.
________________________________________
Vysvětlení zadavatele:

Ad 1) - Kromě předložené studie nejsou k dispozici žádné další podklady. Účastník bude povinen zajistit si v rámci přípravy projektové dokumentace geodetické zaměření lokality (výškopis a polohopis).

Ad 2) - Pro žádost o dotaci na výstavbu bylo zpracované předběžné a informativní umístění haly na pozemky. Situace umístění sportovní haly je Přílohou č. 1 tohoto vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky. K situaci umístění sportovní haly na pozemky platí Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 zveřejněné dne 27. 12. 2016.

Ad 3) – Autorská práva ke studii jsou vypořádaná.


Upozornění:
Součástí Vysvětlení zadávací dokumentace č. 2 je Příloha č. 2 – upravený návrh smlouvy o dílo, který zahrnuje zajištění výškopisu a polohopisu zájmové lokality. Účastník je povinen použít do své nabídky tento upravený návrh smlouvy o dílo. Nabídky, které nebudou obsahovat tento upravený návrh smlouvy o dílo, budou vyloučeny ze zadávacího řízení.

Veškerá ostatní ujednání Výzvy pro podání nabídek a jejích příloh zůstávají neměnná. Lhůta pro podání nabídek končí dne 16. 1. 2017 v 10:00 hodin.

V Dačicích dne 4. 1. 2017.


Přílohy
- Návrh SOD Sportovní hala po kontrole_upr.docx (56.43 KB)
- Příloha č.1 - návrh umístění sportovní haly.pdf (1.06 MB)
- Vysvětlení zadávací dokumentace č.2.pdf (1.05 MB)